ENGLISH
 

Mainlines missie is het bevorderen van de gezondheid en het verbeteren van de rechtspositie van mensen die drugs gebruiken.

We geven al 25 jaar gezondheidsvoorlichting, bieden trainingen, maken een lifestyle magazine, werken met partner-organisaties in het buitenland en dat alles in het teken van harm reduction.

Laatste Nieuws

Open inschrijving training: Middelen en contact

Wat is het verschil tussen snuifcoke en basecoke? Is GHB echt zo verslavend? Is alcohol ongezonder dan heroïne? En wat was ook alweer 4MMC? In deze training duiken we in het dagelijkse leven van de gebruiker en nemen we verschillende…

> Lees verder

Victor Everhardt vertrekt als Mainline voorzitter

Victor Everhardt neemt deze maand afscheid als voorzitter van Mainline. Victor is op 6 november gestart als wethouder Financiën in de gemeente Amsterdam. Het voorzitterschap van Mainline is daar niet mee te combineren. 

> Lees verder

Chems on Tour: Ins en outs van chemsex

Over drugs, seks en datingapps in de gay community.Het aantal homo- en biseksuele mannen dat seks met drugs combineert, groeit wereldwijd in de gay community. Tegelijkertijd kampt de groep mannen met psychische, lichamelijke en seksuele klachten als gevolg van chemsex.…

> Lees verder

Mainline Magazine

Dit lifestyle magazine voor gebruikers verschijnt vijf keer per jaar en biedt actuele informatie over de ontwikkelingen in de drugsscene.

De nieuwste editie van de Mainline staat in het teken van Pillen:

Stoffen om over na te denken


Ook de Mainline ontvangen?


5

kernwaarden van Mainline:

betrokken, zonder oordeel, deskundig, authentiek & pragmatisch

52%

van GHB respondenten

neemt GHB om zich zelfverzekerder te voelen, blijkt uit onderzoek Mainline

3.359

Indonesische druggebruikers bereikt

met harm reduction programma's van Mainline i.s.m. lokale partners

'Harm reduction works!'
- Machteld Busz, Directeur Mainline

Folders & brochures

De veldwerkers van Mainline pikken signalen op van de straat, inventariseren problemen die er leven en zetten de opgedane kennis om in publicaties voor druggebruikers en professionals die werken met gebruikers.


Bestel folders en brochures

 


 

Veel info over uiteenlopende gezondheidsonderwerpen

De folderserie Dr. Mainline biedt informatie over gezondheidsonderwerpen waar druggebruikers mee kampen. We geven nieuwsbrieven uit voor seropositieve gebruikers en gebruikers met hepatitis C met info over de nieuwste ontwikkelingen. Elk jaar maken we een aantal themafolders, zoals dit jaar bijvoorbeeld over ‘Slammen’: het injecteren van drugs in de gay-scene.

Steun Mainline!

Donaties aan Mainline helpen direct bij het verbeteren van de gezondheid en kwaliteit van leven van druggebruikers!

IBAN: NL 26 INGB 000.393.90.13

Copyright Mainline 2019. Webdesign by Studio Odilo Girod, hosting & CMS by Blogbird.