ENGLISH
 

Mainlines missie is het bevorderen van de gezondheid en het verbeteren van de rechtspositie van mensen die drugs gebruiken.

We geven al 25 jaar gezondheidsvoorlichting, bieden trainingen, maken een lifestyle magazine, werken met partner-organisaties in het buitenland en dat alles in het teken van harm reduction.

Laatste Nieuws

veldwerk

CHEMSEX DROP IN

Het chemsex-team van Mainline biedt vanaf juli 2019 een-op-een gesprekken aan voor homo- en biseksuele mannen die aan chemsex doen of hebben gedaan. De optie om aan groepsgesprekken deel te nemen, blijft bestaan. De openingstijden zijn verruimd van 19:00 tot…

> Lees verder

FLASHMOB: YOGASNUIVEN OP DE DAM

Yogasnuivers verzamelen zich woensdag 26 juni (internationale antidrugsdag) om 15 uur op de Dam voor een yogasnuifsessie. Onder leiding van een echte yoga docente - ‘adem uit, snuif in’ - worden poses als de ‘sos’-groet ingenomen om wit poeder van…

> Lees verder

Verslag seminar anabole steroïden

Het gebeurt niet vaak, of misschien wel nooit, dat in Nederland een seminar georganiseerd wordt waarin het gebruik van anabole steroïden en andere “performance and image enhancing drugs” (PIEDs) vanuit harm reduction perspectief besproken wordt. Op 25 april organiseerden Mainline…

> Lees verder

Mainline Magazine

Dit lifestyle magazine voor gebruikers verschijnt vijf keer per jaar en biedt actuele informatie over de ontwikkelingen in de drugsscene.

De nieuwste editie van de Mainline staat in het teken van Pillen:

Stoffen om over na te denken


Ook de Mainline ontvangen?


5

kernwaarden van Mainline:

betrokken, zonder oordeel, deskundig, authentiek & pragmatisch

52%

van GHB respondenten

neemt GHB om zich zelfverzekerder te voelen, blijkt uit onderzoek Mainline

3.359

Indonesische druggebruikers bereikt

met harm reduction programma's van Mainline i.s.m. lokale partners

'Harm reduction works!'
- Machteld Busz, Directeur Mainline

Folders & brochures

De veldwerkers van Mainline pikken signalen op van de straat, inventariseren problemen die er leven en zetten de opgedane kennis om in publicaties voor druggebruikers en professionals die werken met gebruikers.


Bestel folders en brochures

 


 

Veel info over uiteenlopende gezondheidsonderwerpen

De folderserie Dr. Mainline biedt informatie over gezondheidsonderwerpen waar druggebruikers mee kampen. We geven nieuwsbrieven uit voor seropositieve gebruikers en gebruikers met hepatitis C met info over de nieuwste ontwikkelingen. Elk jaar maken we een aantal themafolders, zoals dit jaar bijvoorbeeld over ‘Slammen’: het injecteren van drugs in de gay-scene.

Steun Mainline!

Donaties aan Mainline helpen direct bij het verbeteren van de gezondheid en kwaliteit van leven van druggebruikers!

IBAN: NL 26 INGB 000.393.90.13

Copyright Mainline 2019. Webdesign by Studio Odilo Girod, hosting & CMS by Blogbird.