Meteen naar de content

Ondersteuning bij
chemsex

meetings: stoppen met chemsex

Speciaal voor mannen die een pauze willen inlassen, willen stoppen, of gestopt willen blijven, organiseren we groepsbijeenkomsten. Je kunt hier terecht voor onderlinge steun en het uitwisselen van ervaringen.

Wil je deelnemen aan een bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar chemsex@mainline.nl. Aanmelding is verplicht vanwege het maximale aantal deelnemers per avond. Het meetingschema van 2024 is hier te vinden.

De meetings vinden plaats op het kantoor van Mainline, Frederik Hendrikstraat 111 in Amsterdam.

meetings

Nederlandstalige bijeenkomsten

De groepsbijeenkomsten met Nederlands als voertaal vinden plaats op de eerste en derde woensdag van elke maand, van 19:30 tot 21:00 uur.

engelstalige bijeenkomsten

De groepsbijeenkomsten voor Engelssprekenden vinden plaats op de tweede en vierde woensdag van elke maand, van 19:30 tot 21:00 uur.


SUPPORT VAN Het chemsexteam

Ben je op zoek naar ondersteuning, informatie, advies, of hulp met betrekking tot chemsex? Ons chemsexteam staat voor je klaar. We bieden individuele gesprekken, voorlichting, advies en kunnen je zo nodig doorverwijzen naar geschikte hulp.

Aarzel niet contact met ons op te nemen. Je kunt ons chemsexteam bereiken via e-mail op chemsex@mainline.nl. Of neem telefonisch contact op via een van de onderstaande nummers. We zijn ook bereikbaar op Whatsapp.

Leon: 06 11 16 33 41

Neem contact op met Leon Knoops
l.knoops@mainline.nl

Sultan: 06 38 21 62 50

Neem contact op met Sultan Baghdadi
s.baghdadi@mainline.nl

Meer weten over chemsex?