Meteen naar de content

Evaluaties en
opschaling

Evaluaties en opschaling

Ontdek hoe Mainline u kan ondersteunen uw harm reductionprogramma te versterken en uit te breiden. Mainline doet samen met u een evaluatie en geeft praktische aanbevelingen voor opschaling.

evaluaties en opschaling

Heeft u de leiding over, of financiert u, een harm reduction programma en wilt u de impact ervan vergroten? Of zoekt u advies over het opschalen en inbedden van harm reduction interventies in de publieke gezondheidszorg? Aarzel niet om contact op te nemen met Mainline voor een gedegen evaluatie en concrete aanbevelingen.

Evaluatie van harm reductionprogramma’s

Mainline is gespecialiseerd in het evalueren van harm reductionprogramma’s en biedt concrete aanbevelingen voor versterking en opschaling. Onze methoden zijn afgestemd op de uitdagingen die gepaard gaan met beperkte middelen in uw omgeving. We werken met verschillende methoden: veldobservaties, directe terugkoppeling en interviews met cliënten, focusgroep discussies, analyse van veldwerkverslagen, review van projectdocumenten en gesprekken met projectmedewerkers en management.

Samenwerking met nationale partners

Al onze internationale projecten worden in nauwe samenwerking met nationale partners uitgevoerd. Op basis van de inzichten die we verzamelen, leveren we praktische en goed implementeerbare aanbevelingen. Door de (plaatselijke) publieke gezondheidsvoorzieningen en andere stakeholders in kaart te brengen, kunnen we passend advies geven over de integratie van diensten in het gezondheidssysteem of over opties voor verdere opschaling van diensten.


Neem vandaag nog contact op met Mainline om de impact van uw harm reductionprogramma te vergroten.

ancella
Neem contact op met Ancella Voets
a.voets@mainline.nl