Meteen naar de content

Kennis & Leren

Mainline biedt online en offline leerprogramma’s aan, speciaal op maat gemaakt om te voorzien in de kennisbehoeften van jouw organisatie. De leerpaden van Mainline zijn praktisch, realistisch en altijd gebaseerd op onze jarenlange ervaringen in het veld. Elke training is aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Elementen uit verschillende trainingen kunnen gecombineerd worden, we kunnen een op maat gemaakt leerplan ontwikkelen, of een losse training over een specifiek onderwerp geven.

Ontdek

We starten met een inventarisatie van het huidige kennisniveau en onderzoeken waar in het werk tegenaan wordt gelopen. We doen dit het liefst met de mensen die de training daadwerkelijk gaan volgen. Dit helpt om te begrijpen waar de leerbehoeften liggen. Op basis van deze bevindingen stellen we een leerplan op maat samen.

Leer

Mainline biedt een breed scala aan interactieve trainingsmogelijkheden. Face-to-face trainingen, virtuele coaching, zelfstudiecursussen of een hybride vorm. Wat je leert kun je gelijk in de praktijk toepassen. Het is ook mogelijk om coaching op de werkplek te doen, waarbij direct op de dynamiek en communicatie gereflecteerd wordt.

Bouw verder

Na de leerfase meet Mainline de impact, omdat we het belangrijk vinden dat de opgedane kennis goed wordt geborgd. Welke veranderingen zijn er doorgevoerd en hoe worden de nieuwe geleerde vaardigheden in praktijk gebracht? We zorgen dat de geleerde lessen worden ingebed in de manier van werken, zodat herhaling en bijscholing minder noodzakelijk is. Zo bouwen we efficiënt en effectief aan de ontwikkeling van jouw team.

Spoedcursus: chemsex

Essentiële inzichten in het hoe en waarom van chemsex. Ook gaan we in op de onderliggende problematiek die vaak speelt bij chemsex.
  • Praktijkgerichte basistraining
  • Handvatten om het gesprek aan te gaan
  • Actuele kennis over middelen en setting
Meer informatie