ENGLISH
 

De Combi van drugs en seks

Seks onder invloed bij MSM, swingers en de fetisj scene

Seks onder invloed duurt vaak langer, is intenser en daardoor spannender. Deze combi hoeft geen gezondheidsklachten te veroorzaken, maar met de opkomst van nieuwe middelen en populariteit van dating apps neemt het druggebruik toe en stijgt de groep mensen die de zelfcontrole kwijtraakt gestaag. Ook wordt onder invloed vaker het condoom achterwege gelaten. 

Veel professionals vinden het moeilijk het gesprek over middelengebruik aan te gaan. Deze training gaat uitgebreid in op de effecten, meerwaarde en mogelijke risico’s van populaire middelen en combinaties. Welke lichamelijke, geestelijke en seksuele issues kunnen opspelen? Hoe zet je je principes en vooroordelen opzij, kun je een vertrouwensband opbouwen en mensen met een hulpvraag beter doorverwijzen? Ook vertelt een ervaringsdeskundige over de ins en outs van de chemsex scene. Tenslotte is de training uit te breiden met een aantal casussen die door een trainingsacteur realistisch worden nagespeeld.

Duur: In samenspraak
Prijs: Bel of mail Leon Knoops (trainer) voor prijsopgaaf & meer info via: 020 682 26 60 | l.knoops@mainline.nl Groepsgrootte: max. 15 pers.Copyright Mainline 2018. Webdesign by Studio Odilo Girod, hosting & CMS by Blogbird.