ENGLISH
 

2 spannende vacatures bij Mainline

Mainline zoekt twee nieuwe collega's: een nieuwe hoofdredacteur/content expert (deadline 2 oktober) en een nieuwe teamleider/manager (deadline 10 oktober). Klik snel verder en reageer!

Vacature hoofdredacteur en content expert (24-32 uur)

Mainline zoekt een hoofdredacteur die het Mainline magazine en onze andere voorlichtingsmaterialen coördineert en uitbouwt. Hiernaast willen wij de komende jaren meer digitaal materiaal produceren, ondersteunend aan ons online veldwerk. Dit met het doel om het bereik onder onze doelgroepen te vergroten en het contact te verstevigen.

Naast het uitzetten en coördineren van onze voorlichtingsmaterialen, wordt onze nieuwe hoofdredacteur verantwoordelijk voor alle externe communicatie: richting mensen die drugs gebruiken, de professionals die met hen werken en beleidsmakers. Hierbij hoort ook het onderhouden van contact met de media.

Nieuwsgierig? Lees hier de gehele Vacature hoofdredacteur en content expert. De deadline om te reageren is 2 oktober 2021. 

Vacature teamleider/manager (32 uur)

Mainline zoekt een teamleider met managementkwaliteiten. Als hoofd van het nationale team coördineer je het veldwerkteam en ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van Mainline’s nationale projecten.

Als teamleider ben je onderdeel van Mainline's management team en in die rol verantwoordelijk voor de overkoepelende organisatie en de lange termijn doelstellingen zoals vastgelegd in ons nieuwe strategisch plan 2022-2026.

Zin in een uitdaging? Lees hier de gehele Vacature teamleider en manager. De deadline om te reageren is 10 oktober 2021. 

Copyright Mainline 2021. Webdesign by Studio Odilo Girod, hosting & CMS by Blogbird.