ENGLISH
 

Poppi - Drugs Museum Amsterdam

Een nieuw en bijzonder initiatief - Stichting Mainline lanceert Poppi: Drugs Museum Amsterdam

Poppi wordt hét Drugsmuseum van Nederland dat het hele verhaal over drugs vertelt. Het is de enige plek in Nederland waar je op toegankelijke wijze kunt leren en praten over drugs. Met Poppi willen we prikkelen. Mensen uitdagen om hun eigen ideeën over drugs onder de loep te nemen. Is het effect van een xtc-pil altijd hetzelfde? En waarom raakt de ene persoon verslaafd aan drugs en de ander niet? Gebrek aan kennis leidt al snel tot ongelukken.

Dat geldt niet alleen voor gebruikers, maar ook voor politici. Debatten over drugs worden vaak gevoerd op basis van emoties, en niet op feiten. Soms met noodlottige consequenties. Wist jij dat het aantal drugsdoden drastisch is toegenomen sinds de War on Drugs is uitgeroepen ?

Daarom moet Poppi: Drugs Museum Amsterdam er komen, de enige plek in Nederland waar mensen op toegankelijke wijze kunnen leren en praten over drugs.

Met jouw donatie organiseren wij het eerste Poppi pop-up event. Denk aan een expositie met virtual reality, video testimonials, een toneelstuk of een situation room die drugservaringen tot leven wekken... 


Of aan een klassieke collectie vol foto’s, psychedelische kunst en eeuwenoude artefacten die de geschiedenis van drugsculturen laten zien.

Doneer nu op Voordekunst

Copyright Mainline 2019. Webdesign by Studio Odilo Girod, hosting & CMS by Blogbird.