ENGLISH

Digitale leermodule chemsex voor zorg professionals

Samen met SOAIDS hebben we een gratis digitale leermodule over chemsex ontwikkeld voor artsen en verpleegkundigen van soa-poli's, waarvoor zij ook accreditatie kunnen krijgen. Deelnemers leren wat chemsex inhoudt en krijgen handvaten om het onderwerp bespreekbaar te maken.

Gratis beschikbaar tot 24 februari

De leermodule is in eerste instantie gericht op artsen en verpleegkundigen van soa-poli's maar kan natuurlijk ook door anderen gevolgd worden.

De module is gratis en in de leerweekperiode van 31 januari tot 24 februari kun je contact hebben met andere deelnemers. Daarna is de module ook beschikbaar maar zijn bepaalde onderdelen niet meer interactief.

Meer over de module Chemsex
Het aantal MSM dat ‘chemsex’ heeft neemt toe. Dit roept vragen op als: Wat is chemsex? Wat beweegt deze mannen? Nemen risico’s op hiv en andere soa toe? Welke ondersteuning kunnen zorgprofessionals bieden?

Een workshop met vele extra’s, zoals de mogelijkheid om de spraakmakende docu ‘Chemsex’ te bekijken en op 14 februari deel te nemen aan een webinar met David Stuart, een expert op het gebied van chemsex

Doelgroep:
Artsen/ sociaal verpleegkundigen van CSG en behandelaren/verpleegkundig specialisten van hiv-behandelcentra. Ook geschikt voor doktersassistenten, infectiologen en voor professionals werkzaam binnen de verslavingszorg, de geestelijke gezondheidszorg en de seksuele hulpverlening.Via onderstaande button kun je je aanmelden en meedoen. De button linkt door naar de site van SOAIDS. Hier vind je de module chemsex en nog een extra webinar met David Stewart.

Inschrijven voor de leermodule
en gratis meedoen

Copyright Mainline 2017. Webdesign by Studio Odilo Girod, hosting & CMS by Blogbird.