Meteen naar de content

Leren doe je
met mainline

het kennisaanbod van mainline

Zou jouw organisatie er baat bij hebben om meer te leren over druggerelateerde onderwerpen en ondersteuning kunnen gebruiken bij het in praktijk brengen van harm reductionvaardigheden? Zie je een toename in gebruik in jouw regio en wil je passend advies? Mainline biedt diverse Kennis & Leren diensten aan die aansluiten bij wat jij nodig hebt, waar ook ter wereld.

We onderzoeken samen waar je in de werk tegenaan loopt en komen met een daarop aangepast aanbod dat meteen in de praktijk kan worden gebracht.

kennis en leren

Onze trainers

Mainline heeft over de hele wereld trainers die klaarstaan om jou en je team te versterken. Allemaal met hun eigen stijl en specialisatie, maar één ding hebben ze gemeen: ze zetten zich volledig in voor het terugdringen van (gezondheids)schade door het gebruik van drugs. Alle trainers zijn expert op het gebied van harm reduction en delen hun kennis in interactieve trainingen. De Mainline trainers bieden verschillende leerpaden aan, van grondige leertrajecten bij jou op de werkplek tot een losse online cursusen alles daar tussenin.